'Het Gezin' keert terug op En

donderdag 22 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Binnenkort is het tweede seizoen van 'Het Gezin' te zien op En. Dat heeft het eerste VRT-net bekend gemaakt. In 'Het Gezin' worden zes families met een bijzonder verhaal op de voet gevolgd.

Zo doet Baptiste, de zoon van Steven en Isabelle, voor het eerst mee aan de Special Olympics. Liesbet, mama van zes kinderen, neemt een thuisloze vluchteling onder haar vleugels en alleenstaande moeder Amina hoopt het contact met haar zoon Redah, met wie ze nauwelijks contact heeft, weer te herstellen.


Nieuw in dit seizoen is dat de deelnemers ook naar hun eigen beelden kijken. Dat levert soms mooie, maar ook harde beelden op.

Hoe het Baptiste, Liesbet en Amina vergaat, zien we vanaf woensdag 4 september op Eén.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privdetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers