'Het Gezin' keert terug op En

donderdag 22 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Binnenkort is het tweede seizoen van 'Het Gezin' te zien op En. Dat heeft het eerste VRT-net bekend gemaakt. In 'Het Gezin' worden zes families met een bijzonder verhaal op de voet gevolgd.

Zo doet Baptiste, de zoon van Steven en Isabelle, voor het eerst mee aan de Special Olympics. Liesbet, mama van zes kinderen, neemt een thuisloze vluchteling onder haar vleugels en alleenstaande moeder Amina hoopt het contact met haar zoon Redah, met wie ze nauwelijks contact heeft, weer te herstellen.


Nieuw in dit seizoen is dat de deelnemers ook naar hun eigen beelden kijken. Dat levert soms mooie, maar ook harde beelden op.

Hoe het Baptiste, Liesbet en Amina vergaat, zien we vanaf woensdag 4 september op Eén.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers