Groen!-politici verlaten boos VTM-show Raf Coppens

zaterdag 9 juni 2007

Vrijdagavond organiseerde VTM zijn ultiem verkiezingsdebat tussen de kopstukken van de vijf grootste Vlaamse partijen. Nadien zorgde komiek Raf Coppens voor een humoristische terugblik, iets wat niet bij alle politici in de smaak viel.

Zijn

laatste nummer over profiterende illegalen en vluchtelingen werd in de zaal niet op prijs gesteld. Een aantal politici van Groen!, waaronder Mieke Vogels en Groen!-kopstuk Vera Dua verlieten dan ook vroegtijdig de zaal.

Het debat zelf blijkt een scherp debat te zijn geworden. Het was trouwens de eerste keer dat ook Vlaams Belang en Groen! in debat konden gaan met de kandidaat-premiers.

Het volledig debat en de gewraakte zaalshow zijn beiden zaterdagavond te volgen bij VTM.

Bron: HBVL

DOSSIER: Verkiezingen 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers