Griepcommissaris meteen geklopt door Van Looy en De Win in 'De Slimste Mens'

dinsdag 29 december 2009

Wie klopt het ijzersterke duo Bent Van Looy en Linda De Win? Het lijkt wel de vraag van dit seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' te worden. Ook dinsdagavond speelde het duo de nieuwe kandidaat, griepcommissaris Marc Van Ranst, meteen naar huis.

'De Slimste Mens ter Wereld' lijkt wel één tegen allen te worden, of in dit geval twee tegen de rest. Wie doorbreekt de kracht van Das Pop-zanger Bent Van Looy en VRT-journaliste Linda De Win? Beide zijn al zeker van een plaatsje in de finaleweek, maar blijven onverbeten doorstrijden.

Na actrice Lien Van De Kelder werd ook griepcommissaris Marc Van Ranst meteen naar huis gespeeld. Hij wordt woensdagavond vervangen door actrice Sigrid Vinks. Haar strijd tegen De Win en Van Looy wordt in de gaten gehouden door Philippe Geubels en Urbanus.

'De Slimste Mens ter Wereld', woensdag 30 december rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Rel rond naaktfoto echtgenote Helmut Lotti in 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers