Goedele Liekens voor de tweede dag op rij 'De Slimste Mens'

woensdag 7 januari 2009

Voor de tweede dag op rij stuurde Goedele Liekens haar tegenspelers naar het finalespel van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Een vraag rond Frans Ferdinand, niet de rockgroep, nekte uiteindelijk Klara-stem Fred Brouwers.

H


et puntensaldo van de 3 deelnemers tikte woensdagavond slechts voorzichtig aan. Uiteindelijk gaf Goedele haar concurrenten het nakijken met 401 seconden. Goed nieuws dus voor Goedele, voor de tweede dag op rij mocht ze zich 'De Slimste Mens' noemen en ontsnapte ze opnieuw aan het gevreesde finalespel.

Bart De Wever leek zich in eerste instantie neer te leggen bij een eventuele nederlaag, maar een vraag rond Frans Ferdinand bracht hem opnieuw in het spel. Vlak voor het einde liet De Wever zijn aantal seconden zakken tot vlak onder dat van Fred Brouwers. Twee keer gokken rond een vraag over de Italiaanse wielrenner Ivan Basso deed de rest.

Bart De Wever speelt donderdagavond zijn zevende aflevering. Hij neemt het dan op tegen Goedele Liekens en nieuwkomer, minister van Staat en ondervoorzitter van de Kamer, Herman de Croo.

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers