Goedele Liekens vervangt Steven Van Herreweghe in 'De Allerslimste'

maandag 17 januari 2011

Exit Steven Van Herreweghe. De presentator uit Aalst had maandagavond duidelijk een off-day in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Na zijn ijzersterke prestaties van de voorbije afleveringen viel Van Herreweghe nu grandioos door de mand.

Pech dus voor de fans van Steven Van Herreweghe. Geestig en slim, 'De Allerslimste Mens' was hem op het lijf geschreven. Maar zijn, naar eigen zeggen, zwaar weekend heeft hem maandagavond de das omgedaan. Een totale black-out na een vraag over de vier grootste steden van Marokko deed het ergste vermoeden. Bert Kruismans schitterde verder en sprokkelde uiteindelijk 499 seconden, nipt minder dan het seizoensrecord dat Steven Van Herreweghe vorige week neerzette.


Van Herreweghe moest het in het finalespel opnemen tegen Ivan De Vadder, die uiteindelijk nog minder seconden verzamelde dan Steven. Heel even liep het spel gelijk op, maar een vraag over de Franse beeldhouwer Rodin nekte Van Herreweghe.

Er is nog een kleine waterkans dat hij opnieuw opduikt in de finaleweek, maar dan mogen de nieuwe favorieten niet te lang meer meespelen. Afwachten maar...

Dinsdagavond spelen Bert Kruismans en Ivan De Vadder tegen Goedele Liekens.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers