Goedele Liekens vervangt Steven Van Herreweghe in 'De Allerslimste'

maandag 17 januari 2011

Exit Steven Van Herreweghe. De presentator uit Aalst had maandagavond duidelijk een off-day in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Na zijn ijzersterke prestaties van de voorbije afleveringen viel Van Herreweghe nu grandioos door de mand.

Pech dus voor de fans van Steven Van Herreweghe. Geestig en slim, 'De Allerslimste Mens' was hem op het lijf geschreven. Maar zijn, naar eigen zeggen, zwaar weekend heeft hem maandagavond de das omgedaan. Een totale black-out na een vraag over de vier grootste steden van Marokko deed het ergste vermoeden. Bert Kruismans schitterde verder en sprokkelde uiteindelijk 499 seconden, nipt minder dan het seizoensrecord dat Steven Van Herreweghe vorige week neerzette.


Van Herreweghe moest het in het finalespel opnemen tegen Ivan De Vadder, die uiteindelijk nog minder seconden verzamelde dan Steven. Heel even liep het spel gelijk op, maar een vraag over de Franse beeldhouwer Rodin nekte Van Herreweghe.

Er is nog een kleine waterkans dat hij opnieuw opduikt in de finaleweek, maar dan mogen de nieuwe favorieten niet te lang meer meespelen. Afwachten maar...

Dinsdagavond spelen Bert Kruismans en Ivan De Vadder tegen Goedele Liekens.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers