Goedele Liekens verliest in 'De Allerslimste Mens'

woensdag 19 januari 2011

Geen Goedele Liekens in de finaleweek van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De vtm-presentatrice werd woensdagavond door Stany Crets en Bert Kruismans naar huis gespeeld. Kruismans brak trouwens het seizoensrecord van Steven Van Herreweghe.

Met een topscore van 511 seconden zette Steven Van Herreweghe vorige week nog een record neer. Maar dat was buiten Bert Kruismans gerekend. Hij deed woensdagavond nog beter en eindigde met maar liefst 523 seconden. Nieuwkomer Stany Crets deed het ook niet slecht en sprokkelde 404 seconden. Goedele Liekens trok met amper 183 seconden met Crets naar het finalespel.


Liekens gaf nog flink weerwerk, maar dat was buiten het tactische (en terechte) spel van Stany Crets gerekend. Exit Goedele Liekens.

Donderdagavond mag de slimste mens van het allereerste seizoen proberen te scoren. Stany Crets en Bert Kruismans spelen dan tegen Alain Grootaers.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers