Goedele Liekens verliest in 'De Allerslimste Mens'

woensdag 19 januari 2011

Geen Goedele Liekens in de finaleweek van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De vtm-presentatrice werd woensdagavond door Stany Crets en Bert Kruismans naar huis gespeeld. Kruismans brak trouwens het seizoensrecord van Steven Van Herreweghe.

Met een topscore van 511 seconden zette Steven Van Herreweghe vorige week nog een record neer. Maar dat was buiten Bert Kruismans gerekend. Hij deed woensdagavond nog beter en eindigde met maar liefst 523 seconden. Nieuwkomer Stany Crets deed het ook niet slecht en sprokkelde 404 seconden. Goedele Liekens trok met amper 183 seconden met Crets naar het finalespel.


Liekens gaf nog flink weerwerk, maar dat was buiten het tactische (en terechte) spel van Stany Crets gerekend. Exit Goedele Liekens.

Donderdagavond mag de slimste mens van het allereerste seizoen proberen te scoren. Stany Crets en Bert Kruismans spelen dan tegen Alain Grootaers.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers