Goedele Liekens verliest in 'De Allerslimste Mens'

woensdag 19 januari 2011

Geen Goedele Liekens in de finaleweek van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De vtm-presentatrice werd woensdagavond door Stany Crets en Bert Kruismans naar huis gespeeld. Kruismans brak trouwens het seizoensrecord van Steven Van Herreweghe.

Met een topscore van 511 seconden zette Steven Van Herreweghe vorige week nog een record neer. Maar dat was buiten Bert Kruismans gerekend. Hij deed woensdagavond nog beter en eindigde met maar liefst 523 seconden. Nieuwkomer Stany Crets deed het ook niet slecht en sprokkelde 404 seconden. Goedele Liekens trok met amper 183 seconden met Crets naar het finalespel.


Liekens gaf nog flink weerwerk, maar dat was buiten het tactische (en terechte) spel van Stany Crets gerekend. Exit Goedele Liekens.

Donderdagavond mag de slimste mens van het allereerste seizoen proberen te scoren. Stany Crets en Bert Kruismans spelen dan tegen Alain Grootaers.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers