Goedele Liekens verliest in 'De Allerslimste Mens'

woensdag 19 januari 2011

Geen Goedele Liekens in de finaleweek van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De vtm-presentatrice werd woensdagavond door Stany Crets en Bert Kruismans naar huis gespeeld. Kruismans brak trouwens het seizoensrecord van Steven Van Herreweghe.

Met een topscore van 511 seconden zette Steven Van Herreweghe vorige week nog een record neer. Maar dat was buiten Bert Kruismans gerekend. Hij deed woensdagavond nog beter en eindigde met maar liefst 523 seconden. Nieuwkomer Stany Crets deed het ook niet slecht en sprokkelde 404 seconden. Goedele Liekens trok met amper 183 seconden met Crets naar het finalespel.


Liekens gaf nog flink weerwerk, maar dat was buiten het tactische (en terechte) spel van Stany Crets gerekend. Exit Goedele Liekens.

Donderdagavond mag de slimste mens van het allereerste seizoen proberen te scoren. Stany Crets en Bert Kruismans spelen dan tegen Alain Grootaers.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers