Goedele Liekens speelt laatste VRT-journalist naar huis

dinsdag 18 januari 2011

Exit Ivan De Vadder. Dinsdagavond werd de laatste hoop van de VRT-nieuwsdienst uit 'De Allerslimste Mens ter Wereld' gespeeld door Goedele Liekens. Geen enkele VRT-journalist, nochtans allemaal topfavorieten, zal opduiken in de finaleweek van het populaire En-programma.

Bert Kruismans speelde het spel opnieuw heel sterk en mocht zich voor de tweede dag op rij 'Slimste Mens' noemen. Ivan De Vadder en Goedele Liekens kwamen hierdoor tegenover elkaar te staan in het finalespel.


Daar leek het een 'makkie' te worden voor De Vadder, maar Goedele wist haar achterstand snel om te buigen in haar voordeel. De Vadder vergat het tactisch spel en werd naar huis gestuurd.

Woensdagavond betreedt opnieuw een winnaar de arena van 'De Allerslimste Mens': Stany Crets. Hij won het tweede seizoen en strijdt voor een finaleplek tegen Goedele Liekens en Bert Kruismans.


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers