Goedele Liekens speelt laatste VRT-journalist naar huis

dinsdag 18 januari 2011

Exit Ivan De Vadder. Dinsdagavond werd de laatste hoop van de VRT-nieuwsdienst uit 'De Allerslimste Mens ter Wereld' gespeeld door Goedele Liekens. Geen enkele VRT-journalist, nochtans allemaal topfavorieten, zal opduiken in de finaleweek van het populaire En-programma.

Bert Kruismans speelde het spel opnieuw heel sterk en mocht zich voor de tweede dag op rij 'Slimste Mens' noemen. Ivan De Vadder en Goedele Liekens kwamen hierdoor tegenover elkaar te staan in het finalespel.


Daar leek het een 'makkie' te worden voor De Vadder, maar Goedele wist haar achterstand snel om te buigen in haar voordeel. De Vadder vergat het tactisch spel en werd naar huis gestuurd.

Woensdagavond betreedt opnieuw een winnaar de arena van 'De Allerslimste Mens': Stany Crets. Hij won het tweede seizoen en strijdt voor een finaleplek tegen Goedele Liekens en Bert Kruismans.


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers