Goedele Liekens speelt laatste VRT-journalist naar huis

dinsdag 18 januari 2011

Exit Ivan De Vadder. Dinsdagavond werd de laatste hoop van de VRT-nieuwsdienst uit 'De Allerslimste Mens ter Wereld' gespeeld door Goedele Liekens. Geen enkele VRT-journalist, nochtans allemaal topfavorieten, zal opduiken in de finaleweek van het populaire En-programma.

Bert Kruismans speelde het spel opnieuw heel sterk en mocht zich voor de tweede dag op rij 'Slimste Mens' noemen. Ivan De Vadder en Goedele Liekens kwamen hierdoor tegenover elkaar te staan in het finalespel.


Daar leek het een 'makkie' te worden voor De Vadder, maar Goedele wist haar achterstand snel om te buigen in haar voordeel. De Vadder vergat het tactisch spel en werd naar huis gestuurd.

Woensdagavond betreedt opnieuw een winnaar de arena van 'De Allerslimste Mens': Stany Crets. Hij won het tweede seizoen en strijdt voor een finaleplek tegen Goedele Liekens en Bert Kruismans.


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers