Gennez niet in 'Allerslimste', wel in 'Pappenheimers'

dinsdag 4 januari 2011

Opmerkelijke verschijning zondag in de één-quiz 'De Pappenheimers'. SP.A-voorzitster Caroline Gennez dook op in het populaire amusementsprogramma, hoewel ze eerder besliste om niet deel te nemen aan die andere tv-quiz, 'De Allerslimste Mens ter Wereld' 'De Pappenheimers' was éénmalig, het duurde niet meer dan een uurtje', reageert Gennez. 'Bij de 'Allerslimste Mens' weet je niet hoelang je meedraait.'

Begin december besliste Gennez nog om niet mee te dingen naar de titel van ‘Allerslimste Mens ter Wereld’, omdat ze het geen passend signaal vond. ‘Zo'n deelname vergt een engagement. Dan kun je je niet concentreren op de vorming van een regering’, klonk haar argumentatie toen.

Bron: standaard.beLees ook:
Caroline Gennez zegt af voor 'De Allerslimste Mens'

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers