Geniet van Kippensoep op TV-Visie

maandag 19 december 2005

Kippensoep zal sinds dit najaar nooit meer hetzelfde zijn. We zijn het niet gewend, maar als het om een videoclip gaat, maken we graag een zijsprongetje. Ondermeer TMF heeft d hit (lees: hype) van het najaar geprogrammeerd, dus wilden ook wij, als interactief medium, ons steentje bijdragen.

V


anaf vandaag kan je een hele week lang genieten van 'Kippensoep Voor Iedereen' van Studio Brussel via TV-Visie.be. Hiermee willen we als redactie ons steentje bijdragen tot de HOOP-actie voor de slachtoffers in Pakistan die Vlaanderen deze week in de ban houdt.

We namen het voorbije weekend contact op met de mensen van StuBru en zij waren meteen bijzonder enthousiast over het streamen van 'Kippensoep Voor Iedereen' via TV-Visie. Dan kunnen wij uiteraard alleen maar ons uiterste best doen.

Open dit bericht volledig en geniet van een fijne clip, vol leuke mensen...

Het ABC van Kippensoep lees je via deze link

De clip kan je beklijken via onderstaande adressen:

Het aanbieden van 'Kippensoep Voor Iedereen' via TV-Visie wordt uiteraard gesteund door de vrienden van Studio Brussel.

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers