Geen 'Bomma' in 'Gert Late Night'

donderdag 12 september 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Annie Geeraerts (93), sinds 1991 wereldberoemd in Vlaanderen als 'de bomma' uit 'Familie', krijgt van VTM geen toelating om een weekje op de 'Evanna' van Gert Verhulst te logeren. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Normaal gezien zou Annie Geeraerts volgende week een van de centrale gasten zijn in 'Gert Late Night' op VIER, maar daar steekt VTM een stokje voor. De zender laat haar niet zomaar naar de concurrentie trekken. 'We keken nochtans erg uit naar de komst van Annie, toch een iconische soapactrice in Vlaanderen', laat woordvoerder van VIER Kristof Demasure weten. 'Maar helaas wil VTM ook acteurs die niet exclusief aan de zender verbonden zijn, niet laten meewerken aan programma's van andere zenders', aldus Demasure.


VTM zelf reageert als volgt. 'Het is een kwestie van principe. De vraag is ons nooit gesteld. Dat is niet de manier waarop wij te werk gaan en daarom geven we geen toestemming. Dat geldt voor alle zenderbepalende gezichten, en dus ook voor acteurs en actrices die niet exclusief aan VTM gebonden zijn', klinkt het aan de Medialaan. Wie Annie Geeraerts volgende week zal vervangen in 'Gert Late Night', is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers