French Pack vanaf 9 juli bij Telenet

woensdag 27 juni 2007

Telenet Digital TV is eindelijk klaar voor de lancering van zijn French Pack, een themapakket met enkele extra Franstalige zenders. Het French Pack was oorspronkelijk veel eerder voorzien, maar met wat vertraging komt het er nu toch.

T


elenet kondigde de komst van zijn Franstalig themapakket deze week aan in zijn maandblad. Het pakket zal 4,95 euro kosten. Daarvoor krijgt de kijker France 4, France 5, Eurosport France, TV Breizh, Canal J en LCI.

Bron: Telenet Digital TV Magazine

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers