Frances Lefebure zoekt problemen - VIDEO

vrijdag 30 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Frances Lefebure en haar team zijn volop bezig met de voorbereidingen van het tweede seizoen van 'Make Belgium Great Again', dat dit najaar bij VTM te zien is.

Vrijwilligerswerk, sigarettenpeuken, de bijen redden: het zijn allemaal thema's waar ze hun tanden in zullen zetten. Maar Frances wil ook de problemen van de gewone man in de straat niet uit het oog verliezen. Daarom gaat ze ook deze keer op zoek naar mensen met een persoonlijk probleem of een zoektocht die maar geen resultaat oplevert.


Iedereen herinnert zich bijvoorbeeld nog de 86-jarige Edward, die al 66 jaar met een deuntje in zijn hoofd zat en dankzij 'Make Belgium Great Again' ontdekte welk deuntje dat was. En Erna, die in de krant een oproep deed om kaartjes te versturen voor de verjaardag van haar overleden zoon. Dankzij het programma ontving ze ineens honderden kaartjes.

Voor het nieuwe seizoen van 'Make Belgium Great Again' wil Frances nog meer mensen helpen. Ken jij iemand met een persoonlijk probleem? Of iemand die al jaren op zoek is naar iets dat onvindbaar lijkt? Wil je die persoon of groep héél graag helpen, maar slaag je er niet in om dit alleen te doen? Laat het dan weten via makebelgiumgreatagain@vtm.be en wie weet kan Frances Lefebure je wel verder helpen.


DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers