Foto's finale 'Steracteur Sterartiest' online

zaterdag 7 maart 2009

TV-Visie was vrijdag aanwezig tijdens de live-uitzending van 'Steracteur Sterartiest', de liedjeswedstrijd van Eén. Mathias Sercu werd de overwinnaar van de avond. Ann Van den Broeck werd tweede. Een uitgebreid verslag kon je elders op deze website al lezen.

T


V-Visie was aanwezig bij de liveshow in Lint met reporter én fotograaf. Bekijk nu de allerleukste beelden via de TV-Visie pagina op Facebook.

LEES OOK: Finale 'Steracteur Sterartiest' : Mathias Sercu wint!

Wie is jouw favoriet duo in 'Mijn Restaurant!'?  Stem NU in onze TV-Visie Poll

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers