Finalisten 'Allerslimste Mens ter Wereld' bekend!

donderdag 20 januari 2011

Geen Alain Grootaers in de finaleweek van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De allereerste 'Slimste Mens' ooit kon donderdagavond niet overtuigen in zijn eerste aflevering. Hiermee zijn de finalisten van dit seizoen bekend!

Grootaers was speciaal overgevlogen vanuit Spanje, waar hij momenteel woont. Ideaal om te genieten van het zonnetje, maar niet om een Vlaamse quiz te winnen. Met een enorme achterstand op Stany Crets begon hij aan een zenuwslopende finale. Grootaers laat zich uiteindelijk zakken tot één seconde, iets wat ook Stany Crets even later deed. Eén goed antwoord in één seconde, dat was de opdracht van Stany Crets. 'Turk' en 'president' waren voldoende om Alain Grootaers terug naar Spanje te sturen.


Bert Kruismans won ook deze aflevering en moet dus pas dinsdagavond terugkeren. Maandag spelen Stany Crets en Steven Van Herreweghe tegen Bart Peeters, die mag terugkeren omdat N-VA-kopman Bart De Wever afhaakte. Woensdag keert Ben Crabbé terug en donderdagavond zal Eva Brems het moeten opnemen tegen twee mannelijke finalisten. Eva versus de rest, donderdagavond weten we wie 'De Allerslimste Mens ter Wereld' wordt.

Wie wordt 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? STEM nu in onze poll!


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers