Filip Joos van VRT naar Telenet?

donderdag 14 juli 2011

De leegloop bij de VRT-sportredactie gaat verder. Na Tom Coninx zou ook voetbalkenner Filip Joos de VRT verlaten. Joos zou het gezicht worden van Sporting Telenet, het nieuwe voetbalkanaal van Telenet. Voorlopig wil Telenet nog niets bevestigen. Pas vrijdag wordt het volledige Sporting-team bekend gemaakt.

Stap voor stap worden de gevolgen van het nieuwe voetbalcontract volledig duidelijk. Nadat eerder Tom Coninx al vertrok naar vtm zou nu ook Filip Joos de VRT verlaten. Coninx wordt op vtm het gezicht van het voetbalprogramma op vrijdag, zaterdag en zondagavond. Dat zou moeten uitgroeien tot een soort 'Match of the Day'. Coninx krijgt hiervoor de hulp van analist Marc Degryse.


Diezelfde Marc Degryse zou ook Filip Joos bijstaan wanneer die commentaar levert bij de drie topwedstrijden die ieder weekend uitgezonden worden op Sporting Telenet.

Het Sporting Telenet-team zou verder versterkt worden door onder meer Geert De Vlieger, Eddy Snelders en Gunther Van Handenhoven.

Voorlopig wenst Telenet niet te reageren. Het telecombedrijf wil pas vrijdag zijn volledige ploeg bekend maken.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Voetbalcontract 2011-2014 naar Telenet

volledig dossier
telenet

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers