Filip Joos van VRT naar Telenet?

donderdag 14 juli 2011

De leegloop bij de VRT-sportredactie gaat verder. Na Tom Coninx zou ook voetbalkenner Filip Joos de VRT verlaten. Joos zou het gezicht worden van Sporting Telenet, het nieuwe voetbalkanaal van Telenet. Voorlopig wil Telenet nog niets bevestigen. Pas vrijdag wordt het volledige Sporting-team bekend gemaakt.

Stap voor stap worden de gevolgen van het nieuwe voetbalcontract volledig duidelijk. Nadat eerder Tom Coninx al vertrok naar vtm zou nu ook Filip Joos de VRT verlaten. Coninx wordt op vtm het gezicht van het voetbalprogramma op vrijdag, zaterdag en zondagavond. Dat zou moeten uitgroeien tot een soort 'Match of the Day'. Coninx krijgt hiervoor de hulp van analist Marc Degryse.


Diezelfde Marc Degryse zou ook Filip Joos bijstaan wanneer die commentaar levert bij de drie topwedstrijden die ieder weekend uitgezonden worden op Sporting Telenet.

Het Sporting Telenet-team zou verder versterkt worden door onder meer Geert De Vlieger, Eddy Snelders en Gunther Van Handenhoven.

Voorlopig wenst Telenet niet te reageren. Het telecombedrijf wil pas vrijdag zijn volledige ploeg bekend maken.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Voetbalcontract 2011-2014 naar Telenet

volledig dossier
telenet

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers