Felice gisteren naar laatste rustplaats gebracht

zaterdag 17 oktober 2009

Dré Steemans, alias Felice, werd gisteren in intieme kring gecremeerd. Vandaag, zaterdag, volgt nog een afscheidsviering en op uitdrukkelijke wens van Steemans zelf volgt er vanavond een heus afscheidsfeest. Dat feest zal met zo'n 200 vrienden en kennissen in iets minder intieme kring verlopen dan zijn eigenlijke crematie.

Tijdens de afscheidsviering zal ook de as van Felice aanwezig zijn. De as zal in een speciale urne, ontworpen door kunstenares Lief Van Himbeeck, geplaatst worden. Van Himbeeck was jarenlang een achterbuur van Dré Steemans. Naast vieren zal er tijdens de afscheidsviering ook plaats zijn voor speeches.


Later vanavond volgt dan nog groot afscheidsfeest zoals Felice het altijd graag gewild heeft. Het feest en de viering vinden plaats in een kasteel nabij Maasmechelen. In de voortuin van het kasteel is ondertussen een groot tentendorp neergepoot.

Dré - Felice - Steemans overleed vorige week vrijdag onverwacht aan een hartaanval. De presentator feestbeest was net 55 jaar geworden.

Bron: GVA

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers