'Fata Morgana' Scherpenheuvel met Barbara Dex

donderdag 27 juli 2006

Zaterdag sluit Fata Morgana de week in Scherpenheuvel-Zichem af in pyjama en op pantoffeltjes. Naast de uitreiking van de sterren door Yasmine wordt het publiek getrakteerd op optredens van Barbara Dex en Ketnet-wrapster Sofie Van Moll.

B


arbara Dex hoeft nog nauwelijks voorgesteld worden. Ze nam ooit deel aan het Eurovisiesongfestival voor Belgi en had reeds verschillende hits in Vlaanderen. Ook dit jaar konden we Barbara opnieuw bewonderen in Eurosong 2006. Ze scheerde er hoge toppen met het poppy country nummer Crazy. Ook haar album Blue Eyed Girl doet het momenteel uitstekend in de hitlijsten. Barbara zal zaterdag zowel covers als nummers uit haar eigen repertoire brengen. 

De allerkleinsten kennen Sofie Van Moll als Ketnet-wrapster en presentatrice van het spannende GO IV. Maar sommigen herinneren zich misschien nog de deelname van Sofie aan de preselecties van Eurosong want naast acteren en presenteren, heeft Sofie ook nog eens een hemelse stem. Zaterdag zal Sofie een aantal covers brengen met de live band Perron geluk. 

Ook Sergio en Geena Lisa brengen enkele nummers tussendoor. De opwarming start vanaf 13u aan het gloednieuwe cultureel centrum " Den Egger".

DOSSIER: Fata Morgana 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amandine wordt geconfronteerd met een oudere man wiens echtgenote onwel is geworden. Als ultieme reddingspoging starten ze samen een hartmassage op. Carole begeleidt een vrouw die bij thuiskomst het lichaam van haar man vindt, met een vuurwapen aan zijn zijde. Diep in de nacht krijgt ze ook nog eens een vreemde oproep over een man die geklemd zit op zijn dak.

'Appel d'Urgence', om 20.40 uur op En.

Dossiers