'Fata Morgana': OPROEP: Wie wil gratis zwemles?

woensdag 14 juni 2006

Liezelot en Korneel, aanvaardden de opdracht van Fredje Deburghgraeve om min. 200 mensen, jong en oud, te leren zwemmen tegen zaterdag. Ook jij kunt je steentje bijdragen om die belangrijke ster voor Wervik binnen te halen!

K


un je nog niet of bijna niet zwemmen? Dan is dit je kans! Er staat een team van professionele lesgevers klaar om je daarbij te helpen.

Wat moet je doen?

Je kunt je spontaan aanmelden in het zwembad Ter Leie in Wervik om GRATIS les te krijgen. Je kunt het zwembad ook GRATIS binnen.

Het zwembad zal open zijn op:

  • woensdag: 13u - 22u
  • donderdag: 17u - 22u
  • vrijdag: 17u - 22u
  • OF overdag na afspraak op 056 31 28 90

Zaterdagochtend gaat de eigenlijke proef door. Dan moeten Korneel en Liezelot bewijzen dat er 200 mensen kunnen zwemmen.

Meer informatie vind je terug op de officiële website van 'Fata Morgana'!

DOSSIER: Fata Morgana 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers