'Fata Morgana' : stand van zaken

woensdag 5 juli 2006

Zondag daagde Zohra de inwoners van Wuustwezel uit om haar te laten wegdromen bij de sfeer van 1001 nachten. Ondertussen is de week halfweg. Tijd dus voor een korte stand van zaken:

T


im en Annelies namen de uitdaging aan om een sensationele show te organiseren met fakirs, zwaardenslikkers en vuurspuwers. Gisteren kwamen ze samen met een aantal vrienden om uit te zoeken hoe die show er precies uit moet zien. Nu weten ze tenminste waar ze naar op zoek zijn. Maar hun zoektocht zal niet makkelijk zijn want de fakirs en zwaardenslikkers liggen niet meteen voor het rapen. Erwin ging gisteren op zoek naar zand voor zijn woestijn. Zand alleen is natuurlijk niet voldoende om een heus Bedoenendorp op poten te zetten. Vandaag gaat Erwin op zoek naar planten en cactussen om zijn woestijn meer leven in te blazen. Christine gaat vandaag op zoek naar touwen waarmee haar 40 rovers de gemeente kunnen binnenslingeren. Gisteren bracht ze een bezoekje aan de Efteling om kostuums op de kop te tikken. Jammer genoeg moest ze van een kale reis terugkeren. Hopelijk heeft Christine vandaag meer geluk. Nicky en Eline hebben hun handen vol om 1001 buikdanseressen bij elkaar te krijgen. Maar buikdanseressen alleen zijn niet genoeg. Vandaag gaan ze op pad om zoveel mogelijk Oosterse stof en belletjes te zoeken. Guy is volop in de weer met zijn vliegend tapijt en ziet het groots. Met behulp van 2 grote kranen wil hij een tapijt van 260m in de lucht laten zweven. Vandaag gaat hij op zoek naar een geschikte constructie, morgen zijn de tapijten aan de beurt.

'Fata Morgana', zondag 9 juli om 20.45 uur op En.

DOSSIER: Fata Morgana 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers