'Familie': week 35 (2019) - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 24 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Maandag is het ein-de-lijk zover! Dan start het nieuwe, 29ste, seizoen van 'Familie'. De kijkers gingen de zomer in met heel wat vragen en spanning. In aflevering n staat al direct heel wat te gebeuren. Om je geheugen op te frissen wordt zondagavond de seizoensfinale herhaald. Wij geven je alvast een vooruitblik op de eerste week.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Zondag 25 augustus 2019 - aflevering 6428 (herhaling seizoensfinale!)
Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet. Ook Patrick houdt zijn hart vast wanneer hij het plan van Benny hoort. Guido gaat op zoek naar Emma, Lucas en de meisjes. Stefanie wordt benaderd door een journalist die haar totaal van streek brengt.

Maandag 26 augustus 2019 - aflevering 6429 (start nieuw seizoen!)
Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

Dinsdag 27 augustus 2019 - aflevering 6430
Benny neemt Robyn kwalijk wat er met Alfons is gebeurd. Samen met Patrick gaan ze op zoek naar hem. Zjef is ervan overtuigd dat Hanne zwanger is en uit zijn vermoedens tegen Rudi. Anna en Albert bezoeken Kasper.

Woensdag 28 augustus 2019 - aflevering 6431
Mathias heeft het moeilijk en praat met Cédric. Benny loopt op de toppen van zijn tenen omdat Alfons nog steeds spoorloos is. Jenny stelt zich luidop vragen. Amélie vindt dat Niko haar werk in de Jan & Alleman niet genoeg waardeert. Zjef is niet te spreken over de interimkracht in de Foodbar.

Donderdag 29 augustus 2019 - aflevering 6432
Benny en Robyn maken zich ernstig zorgen. Amélie zit ermee verveeld dat zowel Niko als Jan geen respect heeft voor haar job. Ze spreekt Lars erover aan. Robyn voelt zich schuldig en probeert de situatie recht te trekken. Jenny start een petitie tegen het nieuwe circulatieplan in de stad.

Vrijdag 30 augustus 2019 - aflevering 6433
Véronique legt Mathias de papieren voor de echtscheiding voor. Hij blijft het moeilijk hebben met wat er gebeurd is. Cédric zoekt een oplossing voor de slapeloze nachten van Kasper. Peter doet Gloria een voorstel. Jan maakt zich op voor een klasreünie. Mieke, Niko, Rudi en Zjef gaan samen op stap.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers