'Familie' start opnames vanaf gloednieuwe locatie - FOTO's

maandag 20 augustus 2018
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2018

Maandag zijn de opnames van 'Familie' hervat. En de terugkeer uit zomervakantie voelde voor iedereen aan als een eerste schooldag. De opnames vinden vanaf nu namelijk plaats op een gloednieuwe locatie in Lint.

In januari kondigde VTM aan dat de productie van 'Familie' werd overgedragen van TvBastards aan Zodiak Belgium. En bij die nieuwe producent hoorde meteen ook een nieuwe locatie. Cast en crew van de VTM-soap verruilden de vertrouwde studio's in Boortmeerbeek voor de AED studio's in Lint. En daar ging de productieploeg maandag 20 augustus voor het eerst aan de slag.


Een volledige vleugel van de AED studio's werd verbouwd en voorzien van alle comfort voor de voltallige productieploeg. Ook de acteurs worden danig verwend. Zo kregen ze prachtige nieuwe loges in twee verschillende thema's, ze mogen beschikken over een pooltafel en kunnen relaxen in een leuk ingerichte bar. Ook de figuranten worden niet over het hoofd gezien. In de inkomhal worden zij vriendelijk ontvangen in een heuse 'figurantenbar'.

FOTO's!

Maar een niet onbelangrijk deel van 'Familie' is uiteraard het volledige decor. Dat werd helemaal ontmanteld in Boortmeerbeek en opnieuw opgebouwd in Lint. Hier en daar zijn er enkele dingen een tikkeltje anders, aan de kijkers om te ontdekken wat precies. En er zijn ook enkele nieuwigheden te zien in het volgende seizoen. Maar daarover verklappen we nog lekker niets!

Kan je niet wachten op de start van het nieuwe seizoen? Dan is er goed nieuws! Zondag wordt om 19.55 uur uur de seizoensfinale herhaald zodat iedereen vanaf maandag 27 augustus op het vertrouwde uur weer helemaal mee is. En hou zaterdag ook TVvisie in de gaten. Dan krijg je de eerste preview van de nieuwe 'Familie'-week te lezen!

FOTO's van het setbezoek van 'Familie' zie je HIER!

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers