'Familie' sluit week af met verrassende bekentenis

vrijdag 20 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Wanneer gaan Rudi en Niko nu bekennen?'. Die vraag gaat al enkele weken om in de hoofden van de 'Familie'-kijkers. Rudi (Werner De Smedt) en Niko (Jo Hens) stalen in een dronken bui een verkeersbord aan het begin van een eenrichtingsstraat.

Een grap waarvan baby Kasper, het zoontje van Cédric (Yanni Bourguignon), het slachtoffer werd. Hij kwam om in een ernstig auto-ongeval. Rudi wist zich geen blijf meer met zijn schuldgevoel en stapte eerder deze week al naar de politie om zichzelf aan te geven. Niko bleef ondertussen in alle talen zwijgen. Vanavond wordt het dan toch te heet onder zijn voeten en kan hij niet anders dan Mieke (Caroline Maes) de waarheid op te biechten...


Welke schokken deze bekentenis teweegbrengt in 'Familie', krijgt de kijker volgende week te zien.

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers