'Familie': inhouden week 35 online (preview!) - NIEUW SEIZOEN

zaterdag 22 augustus 2015

Maandag start bij VTM het nieuwe, 25ste seizoen, van 'Familie'. En hoe! Voor wie deze zomer 'De Zaak Bart' online niet heeft gevolgd, ziet vanaf maandag de puzzelstukken in elkaar vallen.

Het nieuwe seizoen start meteen met een extra lange aflevering waarin de emoties meteen hoog oplaaien.


 


Maandag 24 augustus - aflevering 5546 (extra lange aflevering)

Het leven van Peter hangt aan een zijden draadje wanneer hij op de ondertekening van het fairtrade charter het slachtoffer wordt van een CO-vergiftiging. Een plannetje dat minutieus werd voorbereid door zijn ex-vrouw June en haar compagnon Stan. Kan Peter nog op tijd gered worden? Mathias en Trudy voelen zich schuldig over wat er tussen hen is gebeurd. Mathias probeert met Marie-Rose te praten, maar zij wijst hem resoluut af. Cédric ligt nog steeds in coma. Véronique vreest dat haar zoon hersenschade zal oplopen en is de wanhoop nabij. Temeer nu ze van Leen te horen heeft gekregen dat ze zwanger is. Louise krijgt bezoek van de Hannes. 

Dinsdag 25 augustus - aflevering 5547
Anna praat met Marie-Rose en probeert haar op andere gedachten te brengen. Agnes wil Mathias steunen, maar Patrick is erg ontgoocheld in zijn vriend. Simon neemt Peters werk bij Fashion over. Zijn gedrevenheid herinnert Stefanie aan Thomas. Véronique wacht bang af op meer nieuws van Cédric. Er ontstaat paniek wanneer Louise onvindbaar blijkt. 

Woensdag 26 augustus - aflevering 5548
Véronique kampt met twijfels over haar zwangerschap. Ondertussen krijgt ze meer nieuws over de toestand van Cédric. June is het wachten beu en wil dat Stan actie onderneemt. Liesbeth is ontgoocheld bij haar terugkeer naar België. Marie-Rose zoekt Trudy op en denkt na over haar toekomst.

Donderdag 27 augustus - aflevering 5549
Louise blijft een goed contact onderhouden met Hannes. Het komt tot een grote clash tussen Benny en Liesbeth, waarbij er harde woorden vallen. Trudy vertelt Jelle wat er is gebeurd met Mathias. Marie-Rose heeft het bijzonder moeilijk.

Vrijdag 28 augustus - aflevering 5550
Véronique heeft moeilijke knopen door te hakken. Trudy en Mathias kunnen op weinig begrip rekenen voor hun slippertje. De gesprekken met Louise en Jelle vallen Trudy bijzonder zwaar. Evy stelt haar vrienden voor om Simon de kamer van Thomas te laten overnemen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Ontdek het nieuwe seizoen van 'Familie'

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers