eXtraZone steunt "Kippensoep Voor Iedereen"

dinsdag 13 december 2005

Multimediaketen eXtraZone zal het ontroerende Kippensoep-benefietlied van Studio Brussel presentator Wim Oosterlinck en de Kippensoep Allstars alsook de actie HOOP in het algemeen op verschillende manieren ondersteunen.

Vana

f 16 december zal de CDsingel in grote aantallen te koop aangeboden worden in alle filialen van eXtraZone. Om de verkoop extra te stimuleren en dus meer geld in het bakje te brengen voor HOOP, zullen alle kopers gratis Knorr-kippensoep krijgen. Wie zich de singel aanschaft in de eXtraZone in het Waasland Shoppingcenter te Sint Niklaas, dit op 17 december tussen 13u en 14u, kan zijn exemplaar laten handtekenen door initiatiefnemer Wim Oosterlinck: "Als onze aanwezigheid een extra boost kan zijn voor de verkoop, dan moeten we dat gewoon doen. Pakistan kan er maar voordeel bij hebben."

Wim zal vergezeld worden door co-presentatrice Heidi Lenaerts en Roxane die meezingt op de singel.

Daarbovenop stelt eXtraZone op de toonbank van elke winkel een collectebus op, waarin klanten hun wisselgeld kunnen achterlaten om de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan te steunen.

Platenfirma EMI bevestigt dat eXtraZone de enige winkel is die de volledige opbrengst van de singel integraal zal doorstorten, en dus geen geld zal verdienen aan de verkoop ervan.

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers