EXCLUSIEF: fansite van 'Big Brother'-koppel online

donderdag 8 maart 2007

'Big Brother' gaat volle kracht vooruit. Geen uitgebreid afscheid gevolgd door een lange kennismaking.. meteen van dag 1 er keihard invliegen. Ook de bewoners hebben dit begrepen. Het Antwerpse koppeltje Virginie en Kevin lanceerden vooraf al hun fansite.

E


en huwelijksreis in Vilvoorde, het is eens iets anders. Hun verblijf in het 'Big Brother'-huis zou evengoed hun wittebroodsweken kunnen zijn. Virginie en Kevin uit Deurne, beiden 27, zijn gehuwd sinds juli 2006.

In het dagelijkse leven is hij verzekeringsmakelaar, zij verdient haar brood als nagelstyliste. Virginie noemt zichzelf sociaal, koppig, geldgeil en koopziek. 'Big Brother' betekent voor haar 'winnen'. 'Het geld blinkt in haar ogen en stiekem hoopt ze dat haar verblijf ook deuren opent in de media.

Kevin verklaart zichzelf tot een haantje de voorste. Hij noemt zichzelf een verborgen gevoelsmens, humoristisch en wil altijd het laatste en sterkste woord hebben. Over het liegen in 'Big Brother' is hij zeer duidelijk: 'Ik verkoop verzekeringen, ik doe niks anders...'.

Meer nieuws over Kevin en Virginie, dagelijks via http://www.kevinenvirginie.be/

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers