EXCLUSIEF: fansite van 'Big Brother'-koppel online

donderdag 8 maart 2007

'Big Brother' gaat volle kracht vooruit. Geen uitgebreid afscheid gevolgd door een lange kennismaking.. meteen van dag 1 er keihard invliegen. Ook de bewoners hebben dit begrepen. Het Antwerpse koppeltje Virginie en Kevin lanceerden vooraf al hun fansite.

E


en huwelijksreis in Vilvoorde, het is eens iets anders. Hun verblijf in het 'Big Brother'-huis zou evengoed hun wittebroodsweken kunnen zijn. Virginie en Kevin uit Deurne, beiden 27, zijn gehuwd sinds juli 2006.

In het dagelijkse leven is hij verzekeringsmakelaar, zij verdient haar brood als nagelstyliste. Virginie noemt zichzelf sociaal, koppig, geldgeil en koopziek. 'Big Brother' betekent voor haar 'winnen'. 'Het geld blinkt in haar ogen en stiekem hoopt ze dat haar verblijf ook deuren opent in de media.

Kevin verklaart zichzelf tot een haantje de voorste. Hij noemt zichzelf een verborgen gevoelsmens, humoristisch en wil altijd het laatste en sterkste woord hebben. Over het liegen in 'Big Brother' is hij zeer duidelijk: 'Ik verkoop verzekeringen, ik doe niks anders...'.

Meer nieuws over Kevin en Virginie, dagelijks via http://www.kevinenvirginie.be/

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers