Ex-presentatoren Studio Brussel maken comeback voor 'De Tijdloze 100'

vrijdag 13 december 2019

Op 31 december is er traditiegetrouw 'De Tijdloze 100', de iconische lijst met de 100 beste platen aller tijden. Dit jaar pakt Studio Brussel het nog iets groter aan: tijdens de kerstvakantie maken 8 legendarische Studio Brussel-presentatoren even een comeback voor 'De Tijdloze Countdown'.

Van vrijdag 27 tot maandag 30 december tellen Kirsten Lemaire en Nelles de Caluwé af naar 'De Tijdloze 100'. Je hoort vier dagen lang de nummers die 'De Tijdloze 100' net niet haalden. Voor de gelegenheid krijgen Kirsten en Nelles gezelschap van een reeks 'Tijdloze' Studio Brussel-presentatoren. Samen zorgen ze vier dagen lang voor de beste 'Tijdloze' muziek.


Jan Hautekiet, Tomas De Soete, Vincent Byloo, Ilse Liebens, Luc Janssen, Otto Jan Ham, Bart Peeters en Chantal Pattyn tellen samen met Kirsten en Nelles af naar De Tijdloze 100.

- Jan Hautekiet startte Studio Brussel mee op in 1983. Hij presenteerde programma’s als 'De Tafel' en 'Hallo Hautekiet' en was nethoofd van 1998 tot 2002.
- Tomas De Soete begon als nieuwslezer. Daarna presenteerde hij programma’s als 'Wildcard' en 'Stereokini', maar ook het praatprogramma 'Brussel Midi'. In 2006 presenteerde hij het avondblok en vanaf 2008 was hij samen met Linde Merckpoel de stem van de ochtend van Studio Brussel.
- Ook Vincent Byloo was eerst nieuwslezer. Maar al snel ging hij presenteren bij Studio Brussel. Eerst solo, daarna samen met Eva De Roo. Vincent hoor je tegenwoordig op Radio 1.
- Ilse Liebens begon haar carrière bij JIMtv. Ze was ook meer dan tien jaar te horen op Studio Brussel. Ilse presenteerde de ochtend, 'Music@Work' en was ook lang dé stem van het zaterdagnamiddagprogramma 'De Maxx'.
- Luc Janssen maakte al sinds 1995 radio op Studio Brussel. 'Krapuul De Lux', 'Luftwaffe FM', 'Mish Mash',… Grofgebekt en spitant maakt ook hij z’n rentree tijdens 'De Tijdloze Countdown'.
- Otto-Jan Ham startte als muzieksamensteller, maar ging snel programma’s maken en presenteren. 'De Eburonen', 'Brussel Vlaams', 'One Night Stand',… In 2018 presenteerde Otto-Jan Ham 'De Warmste Week'.
- Bart Peeters maakte één van de meest legendarische radio-programma’s met 'Het Leugenpaleis'. Daar presenteerde hij ooit met een emmer op z’n hoofd. Die laat hij in de kerstvakantie hopelijk thuis.
- Chantal Pattyn presenteerde programma’s als 'Update' en het legendarische 'Frituur Victoria'. Ondertussen is Chantal nethoofd van Klara. Maar ze blijft even scherp als toen.

'De Tijdloze Countdown', van vrijdag 27 tot maandag 30 december tussen 10.00 en 20.00 uur op Studio Brussel.

'De Tijdloze 100' met Steven en Roos, op dinsdag 31 december tussen 10.00 en 20.00 uur op Studio Brussel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers