Eva Brems speelt ook Ben Crabbé naar huis

woensdag 22 december 2010

De zwarte weduwe heeft weer toegeslagen in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Eva Brems heeft woensdagavond na Bent Van Looy en Freek Braeckman ook Ben Crabbé naar huis gespeeld. Al heeft hij dit grotendeels wel aan zichzelf te denken.

'Had dat dan toch gezegd', reageerde Crabbé op zijn ietwat bizarre uitschakeling. Vrij koppig hield hij vol dat dit de beste manier was om het finalespel te spelen. Met nog 62 seconden op de teller weigerde hij nog een antwoord te geven omdat hij ervan overtuigd was dat het spel afgelopen was. Eva Brems had op dat moment nog 143 seconden over. Door onmiddellijk 'stop' te roepen, zag Brems haar kans schoon om het spel af te maken. Pas na enige overtuigingskracht zag Ben Crabbé zijn fout in.


Toch mag Ben Crabbé dit seizoen nog eens terugkeren. Met zeven deelnames is hij de eerste finalist van 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'.

Donderdagavond gaat 'de slimste mens van de vtm', Dany Verstraeten de strijd aan met Bart Peeters en en Eva Brems. 

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers