Eva Brems speelt ook Ben Crabbé naar huis

woensdag 22 december 2010

De zwarte weduwe heeft weer toegeslagen in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Eva Brems heeft woensdagavond na Bent Van Looy en Freek Braeckman ook Ben Crabbé naar huis gespeeld. Al heeft hij dit grotendeels wel aan zichzelf te denken.

'Had dat dan toch gezegd', reageerde Crabbé op zijn ietwat bizarre uitschakeling. Vrij koppig hield hij vol dat dit de beste manier was om het finalespel te spelen. Met nog 62 seconden op de teller weigerde hij nog een antwoord te geven omdat hij ervan overtuigd was dat het spel afgelopen was. Eva Brems had op dat moment nog 143 seconden over. Door onmiddellijk 'stop' te roepen, zag Brems haar kans schoon om het spel af te maken. Pas na enige overtuigingskracht zag Ben Crabbé zijn fout in.


Toch mag Ben Crabbé dit seizoen nog eens terugkeren. Met zeven deelnames is hij de eerste finalist van 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'.

Donderdagavond gaat 'de slimste mens van de vtm', Dany Verstraeten de strijd aan met Bart Peeters en en Eva Brems. 

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers