Eliot verdedigt Belgische kleuren met het nummer 'Wake up'

donderdag 28 februari 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Net voor het radiojournaal van 8 uur ontdekten de MNM-luisteraars als eersten hoe het nummer klinkt waarmee Eliot in mei naar het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv trekt om er de Belgische kleuren te verdedigen.

'Wake up' is een electropop-nummer met een oproep om wakker te worden en samen te vechten voor de toekomst van onze planeet. Eliot was te gast in 'De Grote Peter van de Veire Ochtendshow' en vertelde hoe opgetogen hij is om ons land te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival en hoe opgelucht hij is nu hij eindelijk zijn nummer kan delen met de rest van de wereld.


'Ik ben blij dat mijn song eindelijk uitkomt. Ik ben niet zenuwachtig, eerder opgelucht dat iedereen mijn lied nu kan horen', zegt Eliot..

Op dinsdag 14 mei kan iedereen Eliot live aan het werk zien tijdens de halve finale, die uitgezonden wordt op Eén. Commentaar wordt verzorgd door Peter Van de Veire.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers