Eleven Sports en Onefootball sluiten partnership

vrijdag 20 september 2019

Eleven Sports en Onefootball gaan samenwerken rond het live streamen van topaffiches uit de Europese voetbalcompetities. Vanaf dit weekend zullen sommige Europese voetbalkrakers ook op de Onefootball app te zien zijn.

AC Milan-Inter bijt dit weekend de spits af.


Onefootball is een internationaal toonaangevend digitaal voetbalplatform waar voetbalfans breakingnews, livescores, statistieken en video’s van hun favoriete teams, in verschillende talen, kunnen raadplegen. Eleven Sports dat de uitzendrechten van onder meer LaLiga, de Serie A en de Bundesliga heeft, wil van zijn kant voortdurend innoveren in de live-beleving van de voetbalfans, waar ze zich ook bevinden.

Eleven Sports en Onefootball slaan nu de handen in elkaar voor de pay-per-view live streaming van een 20-tal voetbalwedstrijden gedurende het seizoen. Fans kunnen op de Onefootball app voor slechts €4,99 per wedstrijd, de match van hun voorkeur bekijken, zowel in het Nederlands als in het Frans, waar ze ook zijn.

Voor Onefootball is de samenwerking met Eleven Sports een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling: 'Live voetbalwedstrijden aanbieden op de Onefootball app is een volgende stap in de evolutie van ons platform', zegt Lucas von Cranach, de CEO van Onefootball. 'Eleven Sports en Onefootball delen dezelfde visie over een dynamische en innovatieve fanbeleving van live voetbal en hoe er met de moderne voetbalfan dient worden omgegaan. We zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking.'

Voor Guillaume Collard, Managing Director van Eleven Sports in België en Luxemburg, speelt dit partnership sterk in op de vraag van de kijker: 'Fans zoeken steeds meer naar flexibele manieren om live sport te kijken. Deze samenwerking met Onefootball beantwoordt aan die behoefte, en staat ons ook toe een nog bredere fanbasis te bereiken met onze livewedstrijden.'

Liefhebbers van de Milanese kraker tussen Milan en Inter krijgen op 21 september alvast de primeur van de eerste live wedstrijd op de Onefootbal app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers