Eleven Sports en Onefootball sluiten partnership

vrijdag 20 september 2019

Eleven Sports en Onefootball gaan samenwerken rond het live streamen van topaffiches uit de Europese voetbalcompetities. Vanaf dit weekend zullen sommige Europese voetbalkrakers ook op de Onefootball app te zien zijn.

AC Milan-Inter bijt dit weekend de spits af.


Onefootball is een internationaal toonaangevend digitaal voetbalplatform waar voetbalfans breakingnews, livescores, statistieken en video’s van hun favoriete teams, in verschillende talen, kunnen raadplegen. Eleven Sports dat de uitzendrechten van onder meer LaLiga, de Serie A en de Bundesliga heeft, wil van zijn kant voortdurend innoveren in de live-beleving van de voetbalfans, waar ze zich ook bevinden.

Eleven Sports en Onefootball slaan nu de handen in elkaar voor de pay-per-view live streaming van een 20-tal voetbalwedstrijden gedurende het seizoen. Fans kunnen op de Onefootball app voor slechts €4,99 per wedstrijd, de match van hun voorkeur bekijken, zowel in het Nederlands als in het Frans, waar ze ook zijn.

Voor Onefootball is de samenwerking met Eleven Sports een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling: 'Live voetbalwedstrijden aanbieden op de Onefootball app is een volgende stap in de evolutie van ons platform', zegt Lucas von Cranach, de CEO van Onefootball. 'Eleven Sports en Onefootball delen dezelfde visie over een dynamische en innovatieve fanbeleving van live voetbal en hoe er met de moderne voetbalfan dient worden omgegaan. We zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking.'

Voor Guillaume Collard, Managing Director van Eleven Sports in België en Luxemburg, speelt dit partnership sterk in op de vraag van de kijker: 'Fans zoeken steeds meer naar flexibele manieren om live sport te kijken. Deze samenwerking met Onefootball beantwoordt aan die behoefte, en staat ons ook toe een nog bredere fanbasis te bereiken met onze livewedstrijden.'

Liefhebbers van de Milanese kraker tussen Milan en Inter krijgen op 21 september alvast de primeur van de eerste live wedstrijd op de Onefootbal app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers