Eerste Vlaamse namen 'Dancing On Ice' gekend

zaterdag 15 juli 2006

Dit najaar brengt VTM in samenwerking met het Nederlandse RTL 4 met 'Dancing On Ice' een winterse variant op het succesvolle 'Sterren op de Dansvloer'. Zoals je al eerder bij Tv-Visie kom lezen zijn de deelnemers aan Nederlandse zijde al bekend. Nu wordt ook aan Vlaamse kant een tip van de sluier opgelicht.

V


olgens de krant Het Laatste Nieuws hebben al 2 Vlaamse BV's toegezegd. Kelly Pfaff en Staf Coppens zouden bereid zijn om deel te nemen aan 'Dancing On Ice'. Volgens Jean-Marie Pfaff zou Kelly al stevig aan het oefenen zijn. Jean-Marie zélf is naar verluidt ook gevraagd, maar had jammer genoeg geen tijd.

Bron: HLN.be

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers