Eerste namen nieuw seizoen 'Dancing On Ice' (VTM)

dinsdag 8 mei 2007

VTM komt in het najaar met een tweede reeks van het schaatsprogramma 'Dancing On Ice'. Geen coproductie meer met de Nederlandse zender RTL 4, maar een volledig Vlaamse show, heel waarschijnlijk gepresenteerd door Francesca Vanthielen en Staf Coppens.

Na d

e zomer zet VTM opnieuw enkele sterren op het ijs. 'Wittekerke'-actrice Greet Rouffaer zou één van het rijtje verrassende BV's zijn. Daarnaast ook het bekend Antwerps koppel Goossens-Illegems. Bieke Illegems was in de beginjaren van VTM één van de sterren van 'Familie', momenteel is ze nieuwsanker van de Antwerpse regionale zender ATV. Haar echtgenoot Eric Goossens is het voormalig 'Leopold 3'-boegbeeld en was de man achter een hele reeks hilarische verborgen camera-filmpjes in het VTM-programma 'Kan Dit?'. Naast theaterwerk was Goossens de voorbije jaren ook nog te zien op Vitaya als presentator van '1000 Seconden'.

'Dancing On Ice' zal heel waarschijnlijk eind augustus, begin september op het VTM-scherm te volgen zijn. De namen van de andere BV's blijven voorlopig nog onbekend...

Bron: HLN

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers