Eerste namen nieuw seizoen 'Dancing On Ice' (VTM)

dinsdag 8 mei 2007

VTM komt in het najaar met een tweede reeks van het schaatsprogramma 'Dancing On Ice'. Geen coproductie meer met de Nederlandse zender RTL 4, maar een volledig Vlaamse show, heel waarschijnlijk gepresenteerd door Francesca Vanthielen en Staf Coppens.

Na d

e zomer zet VTM opnieuw enkele sterren op het ijs. 'Wittekerke'-actrice Greet Rouffaer zou n van het rijtje verrassende BV's zijn. Daarnaast ook het bekend Antwerps koppel Goossens-Illegems. Bieke Illegems was in de beginjaren van VTM n van de sterren van 'Familie', momenteel is ze nieuwsanker van de Antwerpse regionale zender ATV. Haar echtgenoot Eric Goossens is het voormalig 'Leopold 3'-boegbeeld en was de man achter een hele reeks hilarische verborgen camera-filmpjes in het VTM-programma 'Kan Dit?'. Naast theaterwerk was Goossens de voorbije jaren ook nog te zien op Vitaya als presentator van '1000 Seconden'.

'Dancing On Ice' zal heel waarschijnlijk eind augustus, begin september op het VTM-scherm te volgen zijn. De namen van de andere BV's blijven voorlopig nog onbekend...

Bron: HLN

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers