Eerste namen 'annes Vlaamse Muziek Awards' zijn bekend

woensdag 21 december 2011

Sinds vorige week kan iedereen online stemmen op 'annes Vlaamse Muziek Awards'. De 'artiesten van bij ons' maken kans op een mooie award voor hun prestaties van het afgelopen jaar in een grootse show met Belle Perez en Christoff. Duizenden mensen lieten nu al hun stem na. Nog tot 10 januari kan iedereen haar of zijn artiest steunen via annesvlaamsemuziekawards.be.

Ondertussen krijgt de show ook meer vorm en kunnen we alvast de eerste namen aankondigen van de artiesten die ook zullen optreden op het grote podium van de Capitole in Gent: Kate Ryan, Tom Dice en Alyssa, K3, Kato, Udo, Nicole & Hugo, Free Souffriau, De Romeo’s, Mathieu & Guillaume, Kevin (Idool 2011) en Jan Smit!

Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt!
Wie de show live wil meemaken op woensdag 18 januari kan terecht op http://www.anne.be of http://www.sherpa.be.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers