Eerste namen 'annes Vlaamse Muziek Awards' zijn bekend

woensdag 21 december 2011

Sinds vorige week kan iedereen online stemmen op 'annes Vlaamse Muziek Awards'. De 'artiesten van bij ons' maken kans op een mooie award voor hun prestaties van het afgelopen jaar in een grootse show met Belle Perez en Christoff. Duizenden mensen lieten nu al hun stem na. Nog tot 10 januari kan iedereen haar of zijn artiest steunen via annesvlaamsemuziekawards.be.

Ondertussen krijgt de show ook meer vorm en kunnen we alvast de eerste namen aankondigen van de artiesten die ook zullen optreden op het grote podium van de Capitole in Gent: Kate Ryan, Tom Dice en Alyssa, K3, Kato, Udo, Nicole & Hugo, Free Souffriau, De Romeo’s, Mathieu & Guillaume, Kevin (Idool 2011) en Jan Smit!

Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt!
Wie de show live wil meemaken op woensdag 18 januari kan terecht op http://www.anne.be of http://www.sherpa.be.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers