Eerste eigen VTM-programma voor Stan Van Samang

woensdag 7 augustus 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

Stan Van Samang presenteert dit najaar op VTM zijn allereerste eigen programma. In 'Studio Stan' vertellen gewone mensen kleine en grote verhalen. Als kers op de taart mogen ze dan hun favoriete liedje inblikken.

'Studio Stan' is geen eigen VTM-format, maar komt uit het buitenland, waar het zijn deugdelijkheid al heeft bewezen. Stan Van Samang zal als presentator naar de verhalen van de mensen luisteren, voor het inblikken van de liedjes worden de deelnemers begeleid door enkele grote Vlaamse muzikanten. Onder hen onder anderen Kris Wauters en Steve Willaert.


Van Samang verduidelijkt in Het Laatste Nieuws dat 'Studio Stan' geen talentenjacht is. 'Het fijne is dat niemand bij ons zijn liedje komt zingen in de hoop ontdekt te worden als zangtalent. De emoties zijn oprecht, zuiver. Niemand heeft de ambitie om plots zanger of zangeres te worden', zo vertelt hij.

In 'Studio Stan' zullen genoeg verrassende en ontroerende momenten zitten die Vlaanderen ongetwijfeld zullen charmeren. Zo zit er een gezin in het programma dat 'Hooray! Hooray! It's a Holi-Holiday' van Boney M. wilde inzingen. Daar hangt dan een verhaal aan vast dat niet met grote emoties te maken heeft, maar voor die mensen wel van betekenis is. Om het plezier van de kijkers niet vooraf al te vergallen, willen de makers nog niet al te veel andere details prijsgeven.

Het najaar van 2019 wordt overigens dé herfst van Stan Van Samang. Hij is niet alleen te zien in 'Studio Stan', maar is ook weer jurylid in 'Belgium's Got Talent'. Daarnaast blijft ook muziek belangrijk. Hij plant een nieuwe theatertournee én werkt aan een nieuwe plaat. Bovendien wordt Stan binnenkort ook voor de tweede keer vader. Een agenda die meer dan vol zit, dus.

Bron: Het Laatste Nieuws

Op maandag 19 augustus stelt VTM haar najaarsprogrammering voor. Daarover lees je uiteraard alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers