Eerste deelnemers 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend!

dinsdag 7 april 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het lijkt nog eeuwigheid, zeker in deze onzekere tijden van corona, maar in het najaar komt er een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Achter de schermen is men volop bezig met het overtuigen van kandidaten.

Erik Van Looy was maandagavond één van de gasten in 'Gert Late Night'. Daar bevestigde hij dat Marie verhulst zal deelnemen aan het nieuwe seizoen. Benieuwd of zij beter zal doen dan papa Gert en broer Victor.

Ook viroloog Marc Van Ranst was te gast bij 'Gert Late Night'. Eric Van Looy aarzelde niet en vroeg of hij een herkansing ziet zitten. Van Ranst nam al eens deel in 2009, net na de Mexicaanse griep. Hij moest al na één aflevering de quiz verlaten.

'Het zou een hele eer zijn, en bovendien ook goed nieuws: want dan zou de coronacrisis voorbij zijn', probeerde Erik Van Looy. Waarop Van Ranst de uitdaging voor de rematch  aanvaardde. Afspraak in oktober op VIER... als het coronavirus uiteraard definitief uit het land is...


 


Lees ook:
Lieven Scheire is 'De Slimste Mens ter Wereld'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers