Eerste 'Boer zkt Vrouw'-kus voor Etienne en Rebecca, Stephan kiest voor Evelien

maandag 18 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Zowel kussen als tranen in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' op maandagavond 18 november. Cupido lijkt raak te hebben geschoten bij Etienne. De suikerrietboer stuurde Sabine huiswaarts en koos voluit voor Rebecca (46, Keerbergen).

'Rebecca heeft alles in zich om de beste partner voor mij te zijn. Ze kan mijn gedachten lezen, ze voelt me heel goed aan. Ze geeft knuffels, is gloedlachs, heeft energie en een goede vibe,… dat heb ik nodig.' De prille gevoelens werden meteen bezegeld met een kus.


In Canada moest Stephan meteen twee dames naar huis sturen om van drie naar één te gaan. De uitverkorene? Evelien (34, Eke), die haar geluk niet op kon en haar tranen de vrije loop liep.

In Duitsland had akkerboer Gerard alweer geen geluk: Marijke (42, Gent) heeft ontzettend veel heimwee naar haar kinderen en ziet haar kids niet wonen in Möckern. Een toekomst met Gerard zit er momenteel dus niet in.

Marijke: 'Een romantische trip om dit avontuur af te sluiten heeft weinig zin, want er is geen romantiek. Dus het lijkt me het best om dit mooie avontuur gewoon hier af te sluiten.'

'Iedereen verdient een goed lief, maar Gerard gun ik het nog het meest van al. Iemand die hem gelukkig maakt, die op zijn golflengte zit en die dezelfde zaken leuk vindt.'

Gerard: 'Ik was echt keiverliefd op Marijke. Het liep ook heel vlot, maar ja, de liefde moet van twee kanten komen. Ik ben misschien een wat te harde man geweest en moet daar misschien aan werken. Maar ik heb genoten van dit avontuur en hoop dat iedereen leuke herinneringen meeneemt.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers