Eerste 'Big Brother'-gerucht: acteurs in het huis!

donderdag 8 maart 2007

De kijker heeft nog geen minuut 'Big Brother' gezien en toch duiken al de eerste wilde geruchten op. Zo zijn er 'bewijzen' gevonden dat Endemol de voorbije maand op zoek ging naar twee acteurs voor 'Big Brother'.

V


olgens de website Zattevrienden.be lanceerde Endemol begin februari een dringende zoektocht naar twee acteurs voor een tv-programma waar fictie en realiteit door mekaar lopen. De oproep is duidelijk:

Hiervoor zoeken wij enkele acteurs om zich onder de kandidaten te mengen en de gebeurtenissen op aangeven van ons hier en daar wat bij te sturen of te manipuleren. We zoeken 2 acteurs, man of vrouw, ongeveer tussen 25 en 35 jaar oud, die zowel kunnen improviseren als een vast scenario volgen. Die gedurende een langere periode een rol kunnen spelen, zonder door de mand te vallen.

Geïnteresseerden moeten zich vrij kunnen maken voor de maanden maart, april en mei. Gedurende die periode leven ze samen met de kandidaten in een afgezonderde omgeving. Hiervoor is uiteraard een vergoeding voorzien.

De volledige oproep is HIER te bekijken.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers