En zegt sorry tegen Iris

vrijdag 13 juli 2012

Wie woensdag naar de 11 juli-special van 'Vlaanderen Muziekland' op En heeft gekeken, zal het ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De klank zat niet altijd even juist. Vooral bij Iris, die Porselein van Yasmine zong, ging het grondig fout. De VRT heeft zich ondertussen bij de zangeres verontschuldigd.

De productie van 'Vlaanderen Muziekland' verbrodde woensdag het integer bedoelde eerbetoon van Iris aan Yasmine. De zang werd volledig overstemd door het geluid van het orkest, dat veel te luid schalde. De fout werd halverwege het nummer opgemerkt en het euvel werd verholpen. Maar voor het optreden van Iris was dat al veel te laat.

Eén stuurde dan maar een bosje bloemen naar de zangeres bij wijze van verontschuldiging.

Bron: nieuwsblad.be


vlaanderenmuziekland

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers