En wil geen nieuwe reeks van 'De Kazakkendraaiers'

vrijdag 27 mei 2011

Opnieuw een tegenvaller voor Bart De Pauw. Nadat eerder al zijn groots aangekondigd zondagavondprogramma 'De Kinderpuzzel' een stille dood stierf, lijkt nu ook hetzelfde lot te wachten voor 'De Kazakkendraaiers'. Ondanks de positieve kijkcijfers heeft de VRT beslist om geen nieuw seizoen te bestellen.

Nochtans werd 'De Kazakkendraaiers' in februari nog voorgesteld als 'het perfecte voorgerecht' op zondagavond. Maar de VRT lijkt nu zelf zijn 'kazak' te draaien.


Volgens de VRT-woordvoerder Björn Verdoodt komt er geen nieuwe reeks omdat de kijkers geen 'zondagavondgevoel' hadden bij het programma van Bart De Pauw. Over de kijkcijfers is de VRT echter wel tevreden.

De zender lijkt ook geen plaats te willen reserveren op een andere dag. Het ziet er dus naar uit dat het programma nooit meer terug keert bij de VRT.

Bron: HBVL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor Belgi - Brazili in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine Belgi het grote Brazili bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend Belgi nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers