En telt af naar Brazilie met 'Iedereen Duivel'

donderdag 3 april 2014

In het spelershotel Crowne Plaza Hotel Diegem en in het supporterslokaal Vredezaal/De Kiek in Everberg stelde En de gloednieuwe documentaire reeks 'Iedereen Duivel' voor.

Negen weken lang brengt de zender het verhaal van hoe de Rode Duivels zich samen met hun fans kwalificeerden voor het WK in Brazilië. Het is een unieke reeks met verhalen recht uit de kleedkamer, maar ook uit de woonkamer, van op het veld en de tribune, de houding van de fans met uiteraard één rode draad WK Brazilië 2014.


In 'Iedereen Duivel' herbeleeft de kijker het succesverhaal, namelijk hoe de spelers en de fans een wederzijds engagement aangaan, hoe ze elkaar versterken en samen tot het uiterste gaan om de kwalificatie te bereiken.

De reeks geeft een unieke kijk achter de schermen van de Rode Duivelfamilie. Ook het sportieve verhaal wordt belicht zodat de kijker hoop, spanning, vreugde, tegenslag en de problemen kan delen met de spelers en de technische staf.

Kortom, gedurende negen weken kan de Eén-kijker de legendarische kwalificatiestrijd van de Rode Duivels, hun entourage en hun supporters  beleven aan de hand van tientallen unieke, pakkende en oprechte verhalen en portretten.

En zoals Elly Vervloet, adjunct-manager Eén, het zo mooi zei: 'deze human interestreeks zal niet alleen door de voetballiefhebbers gesmaakt worden, maar bij iedereen, jong en minder jong zal deze negendelige serie, die tevens een goed beeld brengt over de samenleving, zeker in de smaak vallen.'

Foto: vlnr - Serge Borlee, Steven Martens, Bob Madou en kapper vd Rode duivels Michel.

'Iedereen Duivel', vanaf maandag 14 april om 20.40 uur op Eén.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers