Eclips TV verlengt contract 'Mooi en Meedogenloos'

woensdag 23 oktober 2019

'Mooi en Meedogenloos' ('The Bold and the Beautiful') is al zeker tot december 2021 te zien op de digitale seniorenomroep Eclips TV. Dat heeft Het Nieuwsblad vernomen.

Over een klein jaar is hierdoor in Vlaanderen aflevering 8000 van de Amerikaanse soap te zien.


Toen FOX vorig jaar stopte met het uitzenden van 'Mooi en Meedogenloos' sprong Eclips TV in de bres voor de Vlaamse fans en kwam met de internationale distributeur overeen om de soap naar de zender te halen. Dat contract is nu verlengd tot (zeker) december 2021. De avonturen van onder meer de Forresters blijven dus nog dik 2 jaar te volgen op Eclips TV.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers