Dringend gezocht: vrouwelijke duo's 'Big Brother'

vrijdag 9 februari 2007

Big Brother heeft de afgelopen weken en dagen ontzettend veel kandidaturen van duo's ontvangen. Opvallend hierbij is dat vooral mannelijke duo's zich hebben ingeschreven voor deze zesde reeks van het populaire realityprogramma, dat in het voorjaar 2007 op KANAALTWEE wordt uitgezonden.

B


ig Brother wil graag een goed evenwicht man-vrouw in zijn glazen huis en laat dan ook weten dat de zwoele zussen in Vlaanderen, de beeldige buurvrouwen, hartsvriendinnen, ... of fijne collega's die samen een onvergetelijk avontuur willen beleven, zich nog altijd kunnen inschrijven.

Zijn jullie 2 leuke meiden die zich in het spannende Big Brother-avontuur willen storten en het spel durven te spelen? Bel dan naar 015/65.20.00 of surf naar www.kanaaltwee.be

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers