Dit najaar nieuw op VIER: 'De Idioten' met Philippe Geubels - VIDEO

vrijdag 10 juli 2015

Er gaat geen dag voorbij of Philippe Geubels vraagt zich van alles af. Hoe zit dit of dat eigenlijk in elkaar? Of hij ziet iets op tv waarvan hij denkt 'dat wil ik ook graag eens proberen'.

Helaas heeft hij meestal geen tijd en vooral, vaak is hij gewoon te bang om het te doen. Gelukkig heeft Philippe twee idioten gevonden die alles voor hem willen uittesten: Sarah Vandeursen en Pedro Elias.'De Idioten', dit najaar nieuw op VIER.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers