Dirk en Tom naar finale 'X Factor'

woensdag 10 december 2008

De drie halve finalisten van 'X Factor', Lester & Abdou, Tom en Dirk, gaven elk een mini-optreden. Ze zongen voor het eerst drie nummers. Vanaf deze week besliste de jury niet meer wie er in de wedstrijd mocht blijven. De kijkers hadden nu de moeilijke taak te beslissen wie naar de finale mocht.

Vori

ge week moesten de broers Mathieu & Guillaume 'X Factor' verlaten. Voor Lester & Abdou, Tom en Dirk werd het dus weer extra spannend. Slechts twee van hen mochten naar de finale van volgende week woensdag.

De drie halve finalisten gaven elk een mini-concert. Ze zongen drie nummers en de jury gaf tips waar nodig, maar over het algemeen was er niet anders dan lof over de kandidaten.

In tegenstelling tot de vorige afleveringen, besliste deze keer niet de jury wie in de wedstrijd bleef. Er waren ook geen herkansingen. Voor de kandidaten was het dus erop of eronder. De kijker kon beslissen wie naar de finale mocht gaan.

De kijker vond de finaleplaatsen voor Dirk en Tom terecht. Voor het duo Lester & Abdou kwam er een einde aan de wedstrijd. Op woensdag 17 december weten we wie de winnaar is van 'X Factor'.

Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008! Klik hier voor het enige echte officile stemformulier. 

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers