Den 'Ollander' van 'Eigen Kweek' jurylid in 'Dancing With the Stars'

maandag 9 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Acteur Sam Louwyck, bekend als de slechterik van 'Eigen Kweek', wordt jurylid in 'Dancing With The Stars' op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Louwyck blijkt een gepassioneerd danser te zijn.

Het is niet geheel onverwacht dat Sam Louwyck in de jury van het populaire VIER-programma gaat zetelen. De makers van het programma vroegen het hem vorig jaar al, maar toen moest de acteur afzeggen omdat hij filmopnames had. Maar dansen is de acteur zijn grote passie, dus voor dit seizoen zei hij graag ja op de vraag van de programmamakers.


In Het Nieuwsblad vertelt Sam Louwyck alvast waarop hij als jurylid zal letten: 'Harmonie. Het gaat over wat je doet met jezelf in je lichaam. Voorts ben ik vooral benieuwd naar de evolutie die de kandidaten doormaken.'

'Dancing With the Stars' start op zondag 22 september. Aan deze nieuwe jaargang doen onder anderen Kelly Pfaff, Ianthe Tavernier, Viktor Verhulst en Jani Kazaltzis mee.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers