Den 'Ollander' van 'Eigen Kweek' jurylid in 'Dancing With the Stars'

maandag 9 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Acteur Sam Louwyck, bekend als de slechterik van 'Eigen Kweek', wordt jurylid in 'Dancing With The Stars' op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Louwyck blijkt een gepassioneerd danser te zijn.

Het is niet geheel onverwacht dat Sam Louwyck in de jury van het populaire VIER-programma gaat zetelen. De makers van het programma vroegen het hem vorig jaar al, maar toen moest de acteur afzeggen omdat hij filmopnames had. Maar dansen is de acteur zijn grote passie, dus voor dit seizoen zei hij graag ja op de vraag van de programmamakers.


In Het Nieuwsblad vertelt Sam Louwyck alvast waarop hij als jurylid zal letten: 'Harmonie. Het gaat over wat je doet met jezelf in je lichaam. Voorts ben ik vooral benieuwd naar de evolutie die de kandidaten doormaken.'

'Dancing With the Stars' start op zondag 22 september. Aan deze nieuwe jaargang doen onder anderen Kelly Pfaff, Ianthe Tavernier, Viktor Verhulst en Jani Kazaltzis mee.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers