De Vadder I.-fanclub is (tijdelijk) terug! (filmpje!)

maandag 30 augustus 2010

Voor het nieuwe seizoen van 'De Zevende Dag', dat zondag start op En, koos de openbare omroep voor een opmerkelijke campagne met in de hoofdrol actrice Tania Van der Sanden. Ze kruipt opnieuw in de huid van de legendarische Mammie uit de beginjaren van 'Man Bijt Hond'. Samen met Indra Dewitte wekt ze haar toenmalige De Vadder I.-fanclub opnieuw tot leven.

Ivan De Vadder wordt vanaf zondag 5 september opnieuw presentator van 'De Zevende Dag', naast Indra Dewitte. Samen met deze laatste maakt Tania Van der Sanden reclame voor het nieuwe seizoen van het politieke praatprogramma van VRT Nieuws. Als Mammie in Vaneigens had Van der Sanden een enorme bewondering voor De Vadder Ivan. De fanclub die ze oprichtte voor haar idool was toen een rode draad in diverse sketches.Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Btgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op En.

Dossiers