'De Slimste Mens ter Wereld': exit Bruno Tobback

donderdag 10 december 2009

SP.A-politicus Bruno Tobback is na drie deelnames naar huis gespeeld door Erika Van Tielen, bekend van Studio Brussel en 'Vlaanderen Vakantieland'. Een muziekvraag in het finalespel zorgde voor de uitschakeling.

'Wat weet je over Antony Hegarty?'. Een zanger die Bruno Tobback niet meer zal vergeten. Maar ook Erika Van Tielen leek enige moeite te hebben om één van de 5 juiste antwoorden te vinden. Na enige aarzeling kon ze de zanger dan toch plaatsen en gaf ze twee juiste antwoorden, genoeg om Bruno Tobback naar huis te spelen.

Maandag nemen VRT-journaliste An Debie en Erika Van Tielen het op tegen Marcel Vanthilt. Drie VRT-medewerkers die strijden om de titel 'De Slimste voor één dag', als dat maar goed afloopt.


Welk nieuw jurylid is jouw favoriet? Stem hier in onze gloednieuwe poll!


Lees ook:
Ontdek hier de 28 kandidaten voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers