'De Laatste Show' doet het met vier chefs

maandag 23 augustus 2010

Op maandag 30 augustus begint Michiel Devlieger aan zijn tweede seizoen van 'De Laatste Show'. Nieuw dit jaar is dat hij daarin geregeld een beroep zal doen op vier chefs, die elk hun eigen specialiteit hebben. Maak kennis met de Chef Cultuur, de Chef Politiek, de Chef Sport en de Chef Wetenschap van 'De Laatste Show'.

Marc Didden is Chef Cultuur. Als regisseur, muziekjournalist en columnist is hij al zijn hele werkende leven bezig met cultuur. Hij geeft zijn mening over alles wat van ver of dichtbij onder de noemer cultuur past.


Steven Samyn is Chef Politiek. Als Wetstraatjournalist van De Standaard kent hij de gewoontes en (on)hebbelijkheden van de politici als geen ander. Hij analyseert haarscherp de politieke gebeurtenissen en vertelt over de meest geheime vergaderingen alsof hij er zelf bij was.

Filip Van den Abeele is Chef Wetenschap. Vorig jaar schreef hij samen met Neveneffect Lieven Scheire het boek Wat als de olie op is? Hij is doctor in de wetenschappen en van beroep onder andere pijplijningenieur, maar op eenvoudig verzoek licht hij voor ons het meer wereldse wetenschappelijke nieuws op bevattelijke wijze toe.

En Mark Uytterhoeven is Chef Sport. Hij heeft beloofd om het niet iedere keer over zijn geliefde KV Mechelen te hebben. Deskundig en onpartijdig geeft hij zijn visie op het meest belangrijke sportnieuws.

De Chefs komen niet langs op een vaste weekdag. Hun komst zal afhangen van de actualiteit.

'De Laatste Show', vanaf 30 augustus van maandag tot donderdag om 22.00 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers