'De Ideale Wereld' heeft nieuws! - VIDEO

dinsdag 20 augustus 2019
Foto: Canvas - © VRT/Sofie Silbermann 2019

Naar analogie met de nieuwe Vlaamse regeringscoalitie gaat 'De Ideale Wereld' het komende seizoen voor meer van hetzelfde: een satirische kijk op de actualiteit die Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks voorleggen aan de interessantste gast die wil komen.

Al vermoedt de redactie wel dat de actualiteit van dit seizoen net iets anders zal zijn dan die van het vorige.


Ondertussen zijn de audities voor nieuwe sidekicks volop aan de gang, maar de kans is even groot dat ze het bij de oude zullen houden. En natuurlijk probeert 'DIW' ook nieuwe hilarische rubrieken uit, maar de vraag is of ze gaan kunnen tippen aan die van vorig seizoen. Twijfel alom dus, zoals dat hoort.

Wat zeker wél nieuw is, is de huisband. Wie dat wordt, dat kom je te weten in onderstaand fragment uit de persconferentie waarin het nieuws vanochtend werd bekendgemaakt.


'De Ideale Wereld' is terug vanaf 3 september elke dinsdag en donderdag op Canvas en online.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers