De Grote TV-Visie Wedstrijd: kick-off

zondag 2 december 2007

Vanaf vandaag kan je meespelen met De Grote TV-Visie Wedstrijd. Met dit spel willen we, naar aanleiding van onze verjaardag van 13 november, iedere bezoeker bedanken voor de afgelopen twee jaar. Gedurende 10 dagen krijg je dagelijks een vraag voorgeschoteld en de antwoorden zullen uiteindelijk leiden naar d oplossing van onze zoektocht.

De G

rote TV-Visie Wedstrijd wordt erg leuk speurwerk met dagelijks leuke prijzen en fantastische hoofdprijzen. We geven CD's en DVD's weg, er zijn leuke mediagadgets te winnen en we hebben erg leuke boeken over de Vlaamse televisiegeschiedenis in de aanbieding.

Komt het water je al in de mond? Veel hoef je niet te doen... Hou gewoon dagelijks TV-Visie in de gaten, los de vraag van de dag op en sms het goeie antwoord naar 3273 (1,50 per stem). Bij elk goed antwoord krijg je een sms terug met een tip van de dag. Elke tip goed bijhouden, want na 10 dagen leiden ze je naar het antwoord dat we uiteindelijk zoeken.

De Grote TV-Visie Wedstrijd - vraag 1
We zijn op zoek naar een presentator van En. Hij heeft de afgelopen jaren heel wat quizprogramma's gepresenteerd zoals 'Via Via', 'De Blote Belg', 'De Lage Landen' en 'De Thuisploeg'. Over wie hebben we het?

A. Bart Peeters
B. Marcel Vanthilt
C. Ben Crabbe

Voor antwoord A sms INFO TVVISIE1 A naar 3273
Voor antwoord B sms INFO TVVISIE1 B naar 3273
Voor antwoord C sms INFO TVVISIE1 C naar 3273
(1,50 per stem. Stemmen enkel mogelijk vanuit Belgi n uitsluitend via Belgische operator)

Spelverloop De Grote TV-Visie Wedstrijd
Gedurende 10 dagen krijg je elke dag een vraag voorgeschoteld. SMS je antwoord naar 3273. Elk goed antwoord krijgt als reply een tip van de dag. Alle tips meiden naar een 'sleutelwoord', iets of iemand die we zoeken. Hou de tips dus goed bij indien je kans wil maken op een leuke hoofdprijs!

Je kan zoveel keer meedoen als je zelf wil. Elke dag krijgt een dagwinnaar een leuk cadeautje van ons. Het volledige wedstrijdreglement kan je bij ons aanvragen via dit contactformulier (kies bij Aangaande/Bestemmeling voor 'Algemeen'). Over deze wedstrijd wordt verder niet gecommuniceerd. Individuele vragen worden niet behandeld.

Veel succes!

DOSSIER: De Grote TV-Visie Wedstrijd

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers