'Dancing On Ice': Nederlandse sterren bekend

dinsdag 4 juli 2006

VTM en RTL4 lanceren in september 'Dancing On Ice', een variant van het populaire 'Sterren op de Dansvloer'. Vlaamse en Nederlandse sterren strijden op de ijspiste. VTM geeft voorlopig nog geen namen vrij, maar in Nederland is het lijstje al compleet.

R


TL 4 koos duidelijk niet voor B-sterren, maar voor vijf grote kleppers. De concurrentie met een soortgelijk programma op SBS 6 is dan ook groot en RTL 4 wil deze slag om de kijker absoluut winnen.

De vijf Nederlandse sterren zijn John Williams, Froukje de Both, Wendy van Dijk, Babette van Veen en Bert Kuizenga. Het Nederlandse team is onmiddellijk gestart met hun eerste schaatslessen. Zij staan de hele zomer, vier dagen per week, enkele uren op het ijs.

De presentatie van 'Dancing On Ice' is in handen van Francesca Vanthielen en Martijn Krabbe.

Bron: VIPS

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers